O Nama

Moto Klub Staaari Rokeri Umag osnovan je u travnju 2001. godine u American Baru u Umagu kada se 15-tak zaljubljenika u 2 kotača odlučilo organizirati i zajednički dijeliti strast prema motorima i svemu što ih okružuje.

onama01

Sam naziv kluba nastao je kao odraz životnog iskustva i afiniteta ovih 15-tak bikera koji su svi tada bili „over 40-tih“, STAAARI ROKERI. Za prvog predsjednika kluba Staaari Rokeri izabran je Zoran Grbeša, za dopredsjednika Mario Crnković, a za tajnika Marijan Široka, i tako je sa radom započeo MK Staaari Rokeri Umag. Ovih 15-tak entuzijasta je za svoje ciljeve postavilo promicanje moto-kulture, organiziranje humanitarnih akcija za pomoć potrebitima i nemočnima, obuku mladih članova, predstavljanje Grada Umaga, Županije Istarske i Republike Hrvatske kao turističke moto-destinacije, organiziranje vlastitih moto-susreta i posjećivanje moto-susreta drugih moto-klubova u Hrvatskoj i inozemstvu.

Zahvaljujući Gradu Umagu Moto klub ima i vlastiti Klubski prostor (Club House) koji se nalazi u bivšoj vojarni u Umagu gdje se okupljamo svakog petka i povremeno organiziramo dobre zabave uz neizostavnu Rock glazbu.

onama222

U suradnji s Gradom Umagom i Turističkom zajednicom Grada Umaga kao pokroviteljima manifestacije, svake godine organiziramo sada već tradicionalni moto-susret koji je postao nezaobilazna destinacija u tijeku bikerske sezone druženja. Ozbiljnim pristupom i marljivim radom manifestacija je postala jedan od najbolje organiziranih moto-susreta na području Republike Hrvatske, s velikom posjećenošću motociklista i nemotorizirane publike.

onama03

Svojim nesebičnim radom i angažmanom trudimo se  poboljšati i unaprijediti sve svoje aktivnosti kako bi što kvalitetnije ostvarili ciljeve koji nas povezuju i koje smo si zadali.